VIDEO: Sascha Baron Cohen vraća se u SAD kao veliki diktator

Autor: M.S.

Uskoro u kinima, Sascha Baron Cohen će u svom novom filmu utjeloviti ekscentričnog diktatora neke sjevernoafričke države.Podsjeća vas na nekog? S razlogom...

Sasha Baron Cohen odlučio je učiniti odmak od takozvanih ‘mockumentaryja’, kakvi su bili filmovi o Bruni i Boratu, te se vratiti stilu u kojem je snimio Ali G-ja. Dakle, pravi igrani film, sa stalcima za kamere i pravim glumcima.

Ovaj put Cohen će biti diktator neke sjevernoafričke države, bogati megaloman s ekscentričnom crtom, koji dolazi u SAD. Zašto dolazi, nije ni važno, glavno da su tu tisuće gegova koji vjerojatno neće biti žestoki kao oni u Bruni, ali što je tu je.

Sve je to ionako sprdnja na prilike u sjevernoj Africi, pokojnog pukovnika Moamera Gaddafija, i ostalih svrgnutih diktatora, poput Saddama Husseina, laka mu zemljica. Ne zna se ni jesu li cijeli film ili njegovi dijelovi hommage epohalnom Chaplinu, kad je njemu na pamet palo glumiti glumca diktatora.

Ali vas ne zanima tekst, je li? Evo vam onda foršpan:

Autor:M.S.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.