VIDEO: Rekao ‘je*eno s*anje’ u studiju i dobio ‘nogu’

Autor: Z.S.

Clemente je odmah suspendiran, a drugi dan je i dobio otkaz.

Novi voditelj televizijske postaje KFYR AJ Clemente u nedjelju je trebao biti predstavljen gledateljima. No, sreća ga baš nije pomazila – prve riječi koje su gledatelji od njega čuli su 'je*eno s*anje'.

Clemente je odmah suspendiran, a drugi dan je i dobio otkaz.

'Uhvaćeni smo nespremni i Clemente nije shvatio da je mikrofon uključen. Iako za to nema isprike jer učimo voditelje da uvijek pretpostavljaju da je mikrofon u svako vrijeme uključen, nažalost ne možemo povući rečeno. Ali ispričavamo se i nadamo da nam možete oprostiti i budite sigurni da se ovako nešto više nikad neće dogoditi', rekla je Clementeova suvoditeljica Van Tieu.

Clemente se kasnije ispričao na Twitteru, piše Huffington post.

'Težak dan, hvala na potpori. Svi griješimo. Stvarno mi je žao zbog moje greške. Pokušat ću sve da se vratim jači i naučim nešto iz ovog', napisao je.




Autor:Z.S.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.