VIDEO: Razdragana Tina Turner u Dubrovniku: Vaš grad je predivan!

Autor: P.R.

Baka rock&rolla po ničemu ne dojam da je zapravo 'baka'. Vesela i vedra, obratila se i novinarima portala Dubrovniknet koji su je zatekli na jahti Lady Marina gdje se se odmah nakon dolaska u zračnu luku pridružila prijateljima.

Svjetska rock ikona Tina Turner odvojila vrijeme i za ljetovanje u Dubrovniku, a u zrakoplovnu luku Čilipi u jutarnjim satima je sletjela privatnim zrakoplovom iz švicarskog Lugana.

Tina Turner američka je soul, R&B, dance, disco, pop, rock pjevačica, glumica, plesačica i autorica tekstova. Nagrađena je s osam Grammy nagrada. Časopis ‘Rolling Stone‘ stavio je Tinu na listu Besmrtnika – najvećih izvođača svih vremena. Tina je dobila i svoje mjesto u Rock and Roll Hall of Fame muzeju, Clevelandu. Jedna je od najpopularnijih i najuspješnijih ženskih rock izvođačica svih vremena s prodanih gotovo 200 milijuna albuma, što kao samostalna izvođačica, što kao članica sastava bivšeg supruga Ikea Ike & Tina Turner.

Međutim, ‘baka rock & rolla’ po ničemu ne dojam da je zapravo ‘baka’. Vesela i vedra, obratila se i novinarima portala Dubrovniknet koji su je zatekli na jahti Lady Marina gdje se se odmah nakon dolaska u zračnu luku pridružila prijateljima.

– Vaš je grad predivan. Ovdje sam na ljetovanju – rekla je za kamere dubrovačkog portala, a zatim i zapjevala ‘Summertime’.

Koliko će dugo biti u Hrvatskoj, nije poznato, ali po svemu sudeći, kući će ponijeti lijepe uspomene.

Jahta na kojoj će Tina uživati u vlasništvu je švicarskog milijardera Sergia Mantegazza i jedna je od 100 najvećih na svijetu. Luksuzna jahta dugačka je 64 metra, a predviđena je za boravak 12 gostiju te 14 članova posade, a uz brojne salone i udobnosti ima i heliodrom.




Autor:P.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.