Foto: Instagram

(VIDEO) Popularna domaća pjevačica objavila snimku davnog nastupa iz djetinjstva, prepoznajete li je?

Autor: Š. P.

Prije nego što ju je uočio Tonči Huljić i od nje napravio pop zvijezdu, Domenica Žuvela bila je tek djevojčica sa snom i talentom, u što su se ovih dana uvjerili i njezini pratitelji, i to zahvaljujući snimci iz prošlosti objavljenoj na Instagramu.

“Neke stvari se nikad ne minjaju iako je prošlo preko 20 godina od ove snimke… Mala Domenica i dalje pjeva, ima dosta sličnu robu za nastupe, ali i mote, istu frizuru ko u spotu ‘Vidi se iz aviona’ i naravno, oduvijek obožava Vesnu Pisarović“, napisala je uz video na kojem pjeva Vesnin hit “Za tebe stvorena”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica)

Nakon duge stanke, Domenica se uskoro vraća na pozornicu, i to na Splitskom festivalu, na kojem će predstaviti novu pjesmu “Gaf”. Osim toga, pjesma “Zovi” proglašena je ovih dana najemitiranijom pjesmom prošlogodišnjeg CMC festivala, što joj je, kaže, dalo dodatni poticaj za snimanje drugog albuma, nasljednika prvijenca “Ćiribu ćiriba”.




Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.