screenshoot/fb

(VIDEO) OVO MORATE ČUTI! Marija Šerifović otpjevala Shallow, a tek kada čujete Nocturno Olivera Dragojevića!

Autor: Dnevno

Poznata srpska pjevačica Marija Šerifović u ovo vrijeme koronavirusa je izuzetno aktivna putem društvenih mreža, a često svoje fanove obraduje pjesmama koje izvodi u svom domu, no ovome su se rijetki nadali!

Kratke kose, sa šiltericom u trenici Marija je otpjevala je jedan od najpoznatijih hitova ovog vremena, pjesmu Shallow Lady Gage i Bradleya Coopera i ostavila bez daha!

Zadivljujuće je čuti kako s lakoćom i potpuno ‘čisto’ izvodi ovu pjesmu! Uistinu, pjevačica ima svjetskog glasa i neospornog talenta! A tek kad čujete kako izvodi Nocturno Olivera Dragojevića!

”Nisam toliko rječita da bih mogla opisati kolika mi je čast što sam dobila priliku snimiti jednu od najljepših pjesama svih vremena jedinog i neponovljivog Olivera Dragojevića.

Neka ovaj projekt bude još jedan most koji gradimo jedni ka drugima jer muzika za to i služi.

I da, kapetane fala je malo za sve ća si nam da”, napisala je Marija uz izvedbu jesme Olivera Dragojevića.




Obavezno ju poslušajte u nastavku! Oduševit će vas!




(VIDEO) Ženstvena verzija Marije Šerifović šokirala Srbe!

DOKLE?!? Mariju Šerifović izludjela odluka EU. Tiče se korone

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.