Instagram

(VIDEO) OVO JE GENIJALNO: Jeste li već vidjeli kako Severina zabavlja pratitelje? Jedna riječ – FENOMENALNA!

Autor: Dnevno

I dok se i dalje svi držimo najpoznatijeg hastaga ovih dana #OstaniDoma, brojni glazbenici diljem svijeta, odlučili su nas ipak malo zabaviti, stoga su uložili dodatne napore, te na svojim profilima brojnih društvenih mreža, u kojemu prednjači Instagram, počeli dijeliti zanimljive video sadržaje.

Naime, i oni su shvatili kako ipak moraju održavati vezu sa svojom publikom i dok nema koncerata, jer zasigurno jednako koliko nam nedostaju koncerti, jednako toliko i glazbenicima nedostaje njihova publika!

Među brojnim glazbenicima, tako je i naša najpoznatija pjevačica Severina, koja je svojim pratiteljima počela svakodnevno servirati glazbene uratke iz vlastitog doma pod nazivom SeVeTeVe, a kako to točno izgleda pogledajte i uživajte u nastavku!

 

View this post on Instagram

 

Obožavam ovu pjesmu, a vi? Hvala @bojan.dragojevic i @ana.vurcer ? #seveteve #instagramlive #subota #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on




LIDIJA BAČIĆ POČASTILA FANOVE PROVOKATIVNIM VIDEOM: ‘Žena boginja’

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.