Foto: Screenshot/ YouTube

(VIDEO) OVAKAV SVADBENI PLES NIJE MOGLA NI SANJATI: Sramotio ju na vjenčanju, došlo do fizičkog obračuna

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Mnogim ženama  jedan od najvažnijih dana u njihovom životu je dan kada su izgovorile sudbonosno ‘da’. Pripreme za taj važan dan mnogima traju godinu i duže kako bi sve bilo baš onako kako su to zamislile.

Jedna od bitnih stavki je i prvi ples mladenaca zbog kojeg mnogi odlaze na tečajave plesa i smišljaju posebne koreografije kako bi oduševili goste i stvorili vječnu uspomenu koje će se rado sjećati, međutim ne prođe na vjenčanju uvijek sve po planu.

Naime, na YouTubeu je objavljena snimka s vjenčanja koja se u trenutku pretvorila u kaos, a do problema je došlo upravo na plesnom podiju.

Kako se vidi na snimci, muškarac je djelovao kao da je pod utjecajem alkohola ili nekih drugih nedozvoljenih supstanci te je oko djevojke počeo plesati, dok je ona pokušavala plesati pored njega. Njegovo ponašanje iznerviralo je goste, a jedan gost, možda i otac djevojke, tu blamažu više nije mogao gledati.

Digao se sa stolice, prišao djevojci i odlučio s njom zaplesati. Svi gosti njegovu su gestu popratili gromoglasnim pljeskom, no muškarcu se njegov čin nije svidio.

Nasrnuo je na muškarca i krenuo ga lupati nogom, a u jednom trenu primio ga je i oko vrata. Ubrzo je djevojka ponovno ostala sama, a alkoholizirani mladić je nastavio sa svojim neobičnim plesom.

“Dvije šake u glavu i Bog te veselio”, “Užas! Žao mi je djevojke i ovog čovjeka što je htio biti pristojan”, “Bože sačuvaj, što je ovo?”, “Da mi to kćeri napravi na vjenčanju vodio bi se u MUP-u pod nestale osobe”, “Blago onoj kući koju zaobiđe, govorim o ovom prekrasnom momku”, samo su neki od osuđujućih komentara ispod videa.




Iako po opisu videa nije moguće zaključiti je li riječ o neslanoj šali ili izmišljenom događaju, mnogi vjeruju kako se ovo uistinu dogodilo na nečijem vjenčanju.




Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.