(VIDEO) OVAKAV KRAJ NITKO NIJE OČEKIVAO! 70-godišnji djedica izazvao bildera, ali svi će zapamtiti ove riječi!

Autor: Dnevno

Obaranje ruke je sport s dva sudionika u kojem svaki od njih postavlja jednu ruku savijenu u laktu (desnu ili lijevu) na površinu stola za obaranje pritom je dodirujući laktom te hvata suparnikovu šaku u hvat. Cilj je protivnikovu ruku spustiti na površinu stola  s pobjednikovom rukom preko gubitnikove. Različiti čimbenici su bitni uza uspjeh. Tehnika i ukupna snaga ruke dva su najvažnija faktora za uspjeh u obaranju ruke.

Drugi čimbenici kao što su dužina ruke, mišićna masa, veličina šake, snaga ručnog zgloba, izdržljivost i fleksibilnost, pravovremena reakcija i još mnogo toga možemo dodati kao prednosti na već dva navedena najvažnija razloga za uspjeh u obaranju.

U natjecateljskom obaranju ruke u kojem je pravila propisala WAF, natjecatelji su podijeljeni u kategorije s obzirom na težinu, spol, godine te da li obaraju desnom ili lijevom rukom. Pravila su u natjecateljskom obaranju striktna te se kažnjava ukoliko se natjecateljev lakat podigne s predviđenog mjesta  na stolu, pogrešan start ili izvlačenje ruke u stranu.

Sad zaboravite sva pravila i ‘najvažnije faktore’ i pogledajte ovaj nevjerojatan video!

70-godišnji muškarac izazvao je bildera od 150 kg, puno mlađeg od sebe na obaranje ruku, a ishod ovog nevjerojatnog pothvata ostavio je sve i jednog čovjeka u potpunom šoku! Nakon što su na prvu svi zanijemili, na drugu su počeli vrištati ne vjerujući što su upravo vidjeli vlastitim očima.

‘Je’ ti mene z*******š?!’, upitala je jedna žena.

No, niti to nije vrhunac ovog videa, već sam kraj koji stvarno nitko nije mogao očekivati!

Trenutak kad se snimatelj obraća starijem muškarcu pitanjem koliko ima godina, a potom mu izgovara nešto što bi vjerojatno izgovorio svaki muškarac u tom naletu adrenalina, bar onaj drugi dio, ustvrdivši kako kad bude u njegovim godinama želi samo dvije stvari:

”Želim obarati ruke kao ti i da mi se još uvijek d**e!”, kraj je ovog videa koji će mnogi pamtiti više po toj urnebesnoj reakciji nego samoj činjenici da je djedica ‘sredio’ mišićavog bildera.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.