Screenshot/Twitter

(VIDEO) Ovaj čovjek besramno glumi Isusa Krista i predstavlja se kao ‘Sin Božji’: Zovu ga da propovijeda u crkvama!

Autor: Z.G./Dnevno.hr

Čovjek koji tvrdi da je Isus Krist, Sin Božji, trenutačno boravi u Južnoj Africi. Lokalno stanovništvo stalno na društvenim mrežama objavljuje njegove fotografije i snimke.

Jedan korisnik društvenih mreža navodi da je kenijski pastor pronašao “Isusa” kako hoda ulicama Kenije te da ga je pozvao u crkvu.

Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije i snimke dugokosog, bradatog bijelca koji se obraća publici s pozornice. Nosio je bijeli ogrtač s plavim plaštom, u skladu s opisom koji postoji o Isusu u zapadnoj kulturi.







Također, objavljene su snimke na kojima se vidi on kako pleše u naselju Kitengeli u kenijskome glavnom gradu Nairobiju. ​Postoje i spekulacije da je viđen u Južnoj Africi. “Pastor iz Južne Afrike pozvao je Isusa da danas propovijeda u crkvi”, napisao je jedan korisnik društvenih mreža.

Inače, identitet ovoga drskog varalice još nije poznat.

Autor:Z.G./Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.