Foto: Screenshot/Reddit

(VIDEO) ‘VIRI VLAJSKA GLAVA!’ Djeca gađala Bulja lopticama, a on se koprcao od dragosti: ‘Zbog ovog sam se kandidirao’

Autor: L.B.

“Takvi trenuci osnova su mog kandidiranja za gradonačelnika, sve kako bi omogućio najbolji životni standard našoj djeci i mladim obiteljima”, rekao je gradonačelnik Sinja Miro Bulj nakon što je u Sinju otvorio dječji vrtić za osamdesetak djece, u sinjskom naselju Brnaze.

Dodao je da je Gradskoj upravi prioritet ulagati novac u infrastrukturu za najmlađe te poručio mladim obiteljima da ostanu “na svojoj djedovini”.


U vrtiću ‘Nikolino’ od ponedjeljka startaju s radom četiri odgojne skupine, i to dvije jasličke i dvije vrtićke, a Bulj je rekao i kako je to “najsretniji dan u njegovom političkom djelovanju”.

‘Ovdje nemamo problema s demografijom’

Novi vrtić sagrađen je na površini od 600 kvadratnih metara, s još tisuću kvadrata dvorišnog prostora i pripadajućom dvoranom, a opremljen je suvremenim didaktičkim sredstvima.

“Ovdje nemamo problema s demografijom jer je u naš vrtić prošle godine primljeno 400 zahtjeva za upis djece. Smjestili smo 350 djece, a ostalo je još 50 djece jasličke skupine”, kazala je ravnateljica Dječjeg vrtića Bili Cvitak Mirjana Pavić.

Novi vrtić blagoslovio je provincijal Franjevačke provincije Presvetog Otkupitelja fra Marko Mrše.

Bulj se ‘vratio u djetinjstvo’

U Sinju se ove godine povećao broj vrtićkih skupina za novih sedam skupina, a roditelji djece koja su ispunjavala uvjete natječaja, ali nisu dobili mjesto u vrtiću, dobivaju mjesečnu naknadu.

Osim toga, Bulj je obećao da će se izgraditi još dva vrtića, i to jedan u naselju Glavice, za kojeg će uskoro krenuti građevinski radovi, i drugi u naselju Karakašica, za kojeg se priprema dokumentacija.

Koliko je gradonačelnik Sinja bio sretan otvorivši novi vrtić možete vidjeti ispod u priloženom videu. Uskočio je u bazen s lopticama i vratio se na trenutak u djetinjstvo.
U komentarima na Redditu pratitelji su njegovim potezom oduševljeni, pa mu pišu:

“Najjači video jednog političara od pada Milanovića s oklopnog vozila hahahahahahahaha”, “Jadni li su oni koji ga pljuvaju. Čovik otvori vrtić i sprdaju se s njim, a plješću likovima poput Plenkovića…”.

“Hahahaha ova vlajska glava kako viri”, dobacio je drugi u komentaru.
Autor:L.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.