Foto: YouTube

(VIDEO) NOVI ‘UDARAC’ ZANOSNIH SRPKINJA! Vruće ‘uraganke’ objavile spot, u jednom danu pregledan više od milijun puta!

Autor: Š. P.

Da je grupa Hurricane itekako podignula rejting nakon uspješnog nastupa na Eurosongu u Rotterdamu, dokazuje i prvi spot objavljen nakon eurovizijskog hita “Loco Loco”.

Pjesma se zove “Do neba”, a u jednom danu pregledana je više od milijun puta i deveta je u tzv. YouTube trendingu. Napisao ju je Darko Dimitrov, uspješni srpski autor koji odnedavno surađuje i s Frankom Batelić.

“Ne zna se što je bolje, vi ili pjesma”, piše jedan slušatelj, a drugi dodaje: “Po mom mišljenju, njihova najbolja i najkvalitetnija pjesma. Ritam je prelijep, a Sanjin glas daje čar”.

“Kraljice Srbije”, zaključuju fanovi kojih je nakon energičnog eurovizijskog nastupa svakim danom sve više. Blic piše i da im je cijena nastupa prilično narasla – koncert grupe Hurricane navodno košta oko deset tisuća eura.

“Već imaju zakazano oko 40 nastupa u narednom, ljetnom razdoblju i za to će uzeti čak oko 300.000 eura. Djevojke su oduševljene podrškom koju su im Balkan i dijaspora pružili, raduju se svakom nastupu i spremne su za sve što im predstoji”, rekao je izvor za Blic.

 




View this post on Instagram

 

A post shared by HURRICANE (@hurricane_official)




 

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.