Foto: Instagram

(VIDEO) ‘NIJE HUMANO’ Nova pjesma ‘Uraganki’ je trenutno najslušaniji hit u Hrvatskoj

Autor: T. Š.

Vrhom liste najpopularnijih videa u regiji, ali i Hrvatskoj vladaju pjesme srpske estrade, a trenutno naslušaniji hit je srpskih predstavnica na prošlom Eurosongu, benda Hurricane.

Naime, njihova nova pjesma “Legalan” prikupila je više od nevjerojatnih dva i pol milijuna pregleda u samo pet dana, a reakcije na nju pljušte ne samo iz regije i Hrvatske, već i iz svijeta, odnosno fanova koje su atraktivne Srpkinje zaludjele sa svojom pjesmo “Loco Loco”.

Osim najnovijeg hita, na petom mjestu najpopularnijih videa u Hrvatskoj je i njihova pjesma Koraci koja je preslušana 1.2 milijuna puta.

“Nije humano koliko je ovo dobro”, “Ne razumijem ni riječ, ali obožavam”, “Cure su pomele estradu”, “Pjesma je bomba”, samo su neki od tisuće komentara.

Mnogi fanovi su poručili da su za ‘Uraganke’ prvi put čuli tek kad su se pojavile na Eurosongu, a od tada dodaju mnogi, slušaju sve njihove pjesme.




Autor:T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.