Screenshots: YouTube

(VIDEO) ‘NEMOJ DA PR*IŠ!’ Marija Šerifović i Jelena Karleuša se žestoko posvađale pred kamerama!

Autor: Š. P.

Najzabavniji segment glazbenog reality natjecanja “Zvezde granda” svakako je napetost između Jelene Karleuše i Marije Šerifović, a prepucavanje se, uz tradicionalne teške riječi i uvrede, nastavilo i u posljednjoj emisiji.

Nakon što se kandidatkinja Valentina Maksimović iz Marijina tima rasplakala, Karleuša je zaključila da plače zbog pritiska kojeg Marija vrši na svoje kandidate.

“Ne smije te ovaj posao i natjecanje dovesti do toga da ne možeš kontrolirati svoje suze. Odlična si pjevačica, ali Marija pravi psihološki problem među svojim kandidatima. Vi svi mislite da ste bogom dani, a niste”, rekla je Jelena kandidatkinji i dodala da će, kao i svi, “u jednom trenutku natjecanja ispasti”.

“Ajde, bre, nemoj da pr*iš tu. Ona pjeva bolje od svake tvoje kandidatkinje”, spremno joj je odgovorila Marija. “Prekini, prekini i začepi tu žensku gubicu jednom u životu”, derala se Šerifović dramatično izlazeći iz studija.

“Što si popiz**la što sam u pravu?”, dobacila joj je Karleuša i dodala da joj “pije krv svojim komentarima”.

Inače, da se doista ne podnose i da nije riječ o triku za podizanje gledanosti, Karleuša i Šerifović dokazale su nebrojeno mnogo puta kroz brojne sukobe u TV studiju. Pobjednica Eurosonga svojoj je kolegici, među ostalim, poručila i da je “autistično đu***”.

Incident možete pogledati na drugom satu emisije.




Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.