(VIDEO) NAJTEŽI TEST MOZGA NA SVIJETU: Provjerite u kojoj ste vi kategoriji!

Autor: Tea Šojat

Svi volimo tu i tamo provjeriti kako radi naš mozak – je li brz i točan, a nerijetko rezultate volimo usporediti i sa drugima. Donosimo vam zato dva zabavna testa koja su uspjela izludjeti korisnike društvenih mreža.

Na prvom testu važno je pratiti boju, a ne ono što piše i ne pogriješiti. Što duže ozdržite bez greške, to ćete biti u višoj kategoriji. Test će se ubrzavati, stoga se dobro skoncentrirajte i krenite!

 

Drugi test otkriti će koliko vas vaše očiju, odnosno mozak mogu prevariti i koliko dobro zapažate detalje. Bit će vam prikazani nizovi fotografija, a na vama je da otkrijete životinju na svakoj od njih.

Očito je kako naslovi videa ‘najteži test mozga na svijetu’ ne predstavljaju uistinu najteže testove za mozak na svijetu, ali svakako će vas dobro zabaviti, a možda i malo iznervirati!

Riješite ih i u komentaru nam javite koliko ste bili uspješni! Sretno!




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.