(VIDEO) MRLE SPRDA VELIKU GOSPU I MAJKU BOŽJU! Pogledajte kako se obukao za Crkvu! Poruka za vjernike

Autor: Dnevno

Damir Martinović Mrle, basist kultnog riječkog benda “Let 3” sa svojim instagram objavama ponovno plijeni pažnju javnosti.

Inače se Mrle u svojim videima pojavljuje kao “kaluđerica bez nosa” kroz čiji lik na sebi svojstven način komentira različite društvene pojave. Posebno na “piku” ima Miroslava Škoru kojeg bocne čim mu se ukaže prilika.

(VIDEO) MRLE ODGOVORIO NINI BADRIĆ: Usput brutalno ismijao Miroslava Škoru! ‘Škoro lobira za traktore’! Ovo mu se neće svidjeti

Ovaj put nije glumio kaluđericu već je svoju duhovitost pokušao izraziti na drugačiji način. Naime, u snimci koju je objavio na Instagram profilu, možemo vidjeti Mrleta kako obuva crne kožne čizme dok na sebi ima kratke hlače i majicu. Čini se kako je i sam primijetio neusklađenost odjevne kombinacije, pa je objavio video s popratom porukom: “Biram cipele za misu, ipak je Gospa ?”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Biram cipele za misu, ipak je Gospa ?

Objavu dijeli Damir Martinović Mrle (@mrle.let3)

ž




Nije sigurno gdje je to Mrle na podu isprobavao cipele, ali neki od komentara sugeriraju kako je mjesto radnje “Hrelić”. Ostali su pak pohvalili odabir cipela.

Kekin i Antić iz TBF-a o Thompsonu i Čavoglavama: Zabranili bi je zbog ‘Za dom spremni’?

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.