(VIDEO) MRLE ODGOVORIO NINI BADRIĆ: Usput brutalno ismijao Miroslava Škoru! ‘Škoro lobira za traktore’! Ovo mu se neće svidjeti

Autor: Dnevno

Damir Martinović Mrle, basist kultnog riječkog benda “Let 3” sa svojim instagram objavama ponovno plijeni pažnju javnosti.

Kroz lik koji već godinama glumi u kratkim videima, “Kaluđerica bez nosa” komentirao je veliku raspravu hrvatskih pjevačkih zvijezda i javnosti, vezanih uz činjenicu da im zbog korona virusa i odluka stožera pate poslovi. Prvenstveno se ovdje referirao na Ninu Badrić koja se požalila javno i pozvala vladu da učini nešto po pitanju glazbenika koji zajedno sa svojim radnicima sve teže preživljavaju.

VITASOVIĆ VIŠE NE MOŽE ŠUTJETI: Razotkriven neviđeno bahati potez Nine Badrić? ‘Ja sam sretan s malim stvarima’!

Mrle je tako objavio video u kojem na svoj osebujan način govori Nini Badrić da bi mogla kod njih doći brati krumpire. Naglasio je to za ove koji kako kaže nisu snalažljivi kao Miroslav Škoro. “Možete poći va crekvu aš mi i popići po celi dan krumpiri kopamo, nećemo biti lačni”. Objavu je popratio i dodatnom porukom u kojoj se šali na račun Miroslava Škore. “Nina Badrić ne brini, Miroslav Škoro u Saboru pomaže glazbenicima da im se iz EU fondova kupe traktori”. Jedno i drugo je označio u svojoj objavi.

View this post on Instagram




@badrich ne brini, @miroslav_skoro_official u Saboru pomaže glazbenicima da im se iz EU fondova kupe traktori ???

A post shared by Damir Martinović Mrle (@mrle.let3) on




Nina Badrić traži pomoć Vlade! Kaže da je kruha gladna! Javila se iz luksuznog smještaja u Zadru koji oduzima dah!

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.