FOTO: Screenshot

(VIDEO) MILANOVIĆKA SE ‘IZVIJA’ NA STIHOVE SEKE ALEKSIĆ I SEVERINE! Ovo jednostavno morate vidjeti… URNEBES

Autor: Dnevno

“Glavobolja od vina, a nigdje aspirina, sinoć bila sam sa tobom pijana. Na podu posteljina, u sobi punoj dima slika poznata, to je prevara…”, stihovi su pjesama uz koje se u ljekarni, obučena u bijelu kratku kutu, senzualno izvija Ana Milanović (45 ) medicinska sestra i vlasnica ljekarne u Kragujevcu, koju na TikToku prati preko 50 tisuća ljudi.

I dok u bolnici spašava živote, na TikToku  je prava regionalna zvijezda. “Htjela sam sebi i drugima skrenuti misli i zaboraviti malo na Covid”, otkrila je za Kurir ova osebujna medicinska sestra.

Ana je  postala pravi hit u regiji nakon što je snimila nekoliko videa odjevena u bijelu kutu, dok na playback pušta razne turbo-folk hitove, poput Aspirina Seke Aleksić.

@anamilanovic23💊💊💊##fyp ##fypシ ##foryoupage♬ Aspirin – Seka aleksic

“Uvijek sam bila pozitivna i optimistična, prijatelji su me nagovorili da snimam za TikTok. Svi smo preumorni, rad s Covid pacijentima strašno je napiran pa nam je jedini ventil opuštanje preko društvenih mreža”, rekla je Ana.

@anamilanovic23🔥🔥🔥Hej hej##fypシ ##fyp ##foryoupage♬ Ah,tugo, tugo – Elma

“Nisam očekivala, a niti željela ovoliku medijsku pozornost. Normalna sam, volim ono što radim, obavljam kućne poslove i živim normalan život. U vrijeme korone ne možemo se družiti pa smo prešli na društvene mreže. Često tako pričam s prijateljima i igram kvizove do kasno u noć”, rekla je Ana.




I sama je preboljela koronu, pa je i njoj ovo na neki način očito ispušni ventil. “Dva mjeseca nismo vidjeli obitelji. Bili smo uplašeni, ništa nismo znali o koroni”,  ispričala je Ana i dodala: “Za cjepivo sam, naravno. Pa zdravstvena sam radnica”

@anamilanovic23Eh da je….🤷🏼‍♀️🤣##fypシ ##fyp ##foryoupage♬ original sound – @najbolje _pesme_a

Među “opjevanima” se našla i naša Severina sa svojim hitom “Gas, gas”.




@anamilanovic23💣💣💣##fypシ ##fyp ##foryoupage ##balkan♬ original sound – ŕrrrrrr

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.