VIDEO: Luka i Stjepan ‘praše’ Nirvanu!

Autor: Ž. V.

Naši planetarno popularni čelisti obradili su hit 'Smells Like Teen Spirit' u povodu dvadesete godišnjice kultnog Nirvaninog albuma Nevermind.

U povodu dvadesete godišnjice kultnog Nirvaninog albuma Nevermind, naši planetarno proslavljeni čelisti Luka Šulić i Stjepan Hauser obradili su jedan od najvećih Nirvaninih hitova „Smells Like Teen Spirit“.

U sklopu aktualne turneje s Eltonom Johnom, 2 CELLOS su nedavno nastupili na Rock in Rio festivalu pred više od stotinu tisuća posjetitelja, a trenutačno su u Las Vegasu, gdje s Eltonom nastupaju na showu Million Dollar Piano.

Nakon Vegasa, Luka i Stjepan odlaze na dugoočekivani put u Japan gdje nastavljaju predstavljati svoj prvi album, koji je tamo postao pravi hit.

A poslije Japana naši čelisti kreću put Latvije, Litve, Rusije, Ukrajine, Singapure, Indonezije, Malezije, Australije i Novog Zelanda, gdje će do Božića nastaviti oduševljavati milijune ljudi koji će moći čuti njihove aranžmane na otvaranju svakog zajedničkog koncerta sa Sir Eltonom Johnom.

Autor:Ž. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.