VIDEO: ‘Little Fockers’ nakon šest godina donosi nove razloge za smijeh

Autor: P.R.

Little Fockers u svjetska kina dolaze 22. prosinca, a gledatelji će moći vidjeti kako je Greg Focker napokon prihvaćen kao dostojan Jackov zet. Ipak, još uvijek sve može poći po zlu.

Premijera najnovijeg nastavka filma o šašavoj obitelji Fockers koja je održana u srijedu u New Yorku popraćena je sasvim očekivanom ozračjem kakvo mogu prirediti protagaonisti filma koji su uvijek spremni na šalu. ‘Little Fockers’ u kina će stići nakon prva dva filma Meet the Parents (2000) i Meet the Fockers (2004), s pauzom od čak šest godina, a jedan od glavnih glumaca Ben Stiller smatra kako će se popriličan razmak između dva filma pokazati idealnim, jer će gledatelji moći steći dobar uvid u razvoj životne priče u drugim fazama života poznatih likova, piše portal ET.

Poznatoj glumačkoj ekipi koju čine Robert De Niro, Ben Stiller, Owen Wilson, Blythe Danner, Teri Polo, Dustin Hoffman i Barbara Streisand u ovom nastavku pridružila se i Jessica Alba koja se uklopila u gotovo obiteljsku povezanost glumačkih zvijezda koje surađuju na filmu.

– Imala sam osjećaj kao da dolazim kući na obiteljsko okupljanje. Bilo je tako dražesno, a svi uglavnom obožavaju svakoga , ustvari neću baš prozivati ‘outsidere’…Dustin… šalim se – rekla je Teri Polo.

Robert De Niro također je bio spreman na šalu dok je isticao prijateljskou povezanost filmske ekipe.

– Ben je vrlo profesionalan. Odličan je. Ja sam mu drag, a ja volim svakog kome sam drag – našalio se De Niro.



Little Fockers u svjetska kina dolaze 22. prosinca, a u hrvatska 23. prosinca. Gledatelji će moći vidjeti kako je Greg Focker (Stiller) napokon prihvaćen kao dostojan Jackov (Robert De Niro) zet, a čak mu se nameće i patrijarhalna uloga u obitelji Focker odnosno uloga ‘The GodFockera’. Očekivano, sve može poći po zlu, a Greg će itekako morati dokazati svoju novu zadaću.




Autor:P.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.