Screenshot/Youtube

(VIDEO) LEGENDARNI GLAZBENIK UMRO NA POZORNICI! Totalni šok na nastupu: Samo je odjednom počeo hodati prema izlazu

Autor: Zlatko Govedić

Slavni kubanski pjevač i tekstopisac Juan Carlos Formell preminuo je u 60. godini života nakon što je doživio srčani udar dok je bio na pozornici tijekom nastupa u New Yorku 26. svibnja, javlja New York Times.

Formell je bio sin glazbene legende Juana Formella. Rođen je na Kubi, ali se 1993. preselio u New York, a nakon očeve smrti 2014. preuzeo je njegovo mjesto kao basist u afrokubanskom sastavu Los Van Van.

Njegov brat Samuel bubnjar je u spomenutom bendu, dok je sestra Vanessa pjevačica. Zajedno su nastupali u Bronxu kada se Juan Carlos iznenada srušio pokraj zastora iza pozornice pošto je doživio srčani udar.

Bend je napravio pauzu od pola sata, a potom su izašli pred publiku i rekli da basista ima zdravstvenih problema, a zatim su svirali još sat vremena kako bi ispoštovali prisutne.

Pokojni Juan Carlos Formell potječe iz obitelji vrsnih glazbenika, budući da su gotovo svi njegovi preci bili izvrsni u ovoj umjetnosti. Koliko je bio talentiran svjedoči i činjenica da je 2000. godine za svoj debitantski album “Songs from a Little Blue House” bio nominiran za Grammyja.




Autor:Zlatko Govedić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.