Foto: RTL

(VIDEO) ‘KUMA BI GA PRIMILA KO SAUČEŠĆE’! Ako Tihomiru ne uspije s Manuelom tu je zgodna Ana, ali i brojne gledateljice: ‘Gospodin Savršeni’

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Vjenčanje Manuele i Tihomira u “Braku na prvu” ostalo je u sjeni fatalne Manueline kume Ane koja je na ceremoniji vjenčanja, neki bi rekli, ‘pogledom skidala mladoženju’.

Kad je Tihomir stigao pred matičara i goste, svi gosti, uključujući i Manuelinu kumu, bili su ugodno iznenađeni njegovom pojavom. “I kuma bi! Jako je zgodan muškarac” komentirala je kuma Ana.

“Pff, j**ote! Znaš ono…I kuma bi”, komentirala je kuma Ana. “Jako je zgodan dečko, muškarac koliko sam uspjela pohvatati u kratkom periodu, ali još će to kuma sve preispitati, ne puštam ja samo tako.

Gledatelji ne prestaju komentirati Aninu reakciju na Tihomira. “Ajmo sad Televisa presenta”, #Kuma bi ga primila ko saučešće”, “Ova pjeva: Kumo moja da mi nisi kuma, pukla bi ti na gaćama guma”, “Kumin izraz lica sve govori”, “Kuma bi po crnogorski, prvo njoj, a mladoj što ostane”, “Podrapala bi ga kuma kao Mozart kajdanku”, samo su neki od brojnih komentara, a ženski dio publike složio se s njenim mišljenjem o Tihomiru. “Bome nije loš”, “Gospodin Savršeni”, Zar ima netko da nije oduševljen?!”, “Čovjek je top u svakom smislu”, “Sve smo oduševljene”, “Na prvu dobar, na drugu još bolji”, neki su od komentara gledateljica.

Inače, čekajući mladu, Tihomir je postajao sve nervozniji, ali kad ju je ugledao, osjetio je olakšanje jer je mu odmah svidjela. “Prvi dojam je odličan – dobio sam u zlato zapakirani poklon i sad trebam vidjeti što je unutra“, rekao je Tihomir.

Manuela je nervozu pokušala prikriti osmijehom i šalama, a Tihomir je dodao kako mu se uz osmijeh – sviđa i Manuelin glas. Nakon kratkog upoznavanja, započelo je vjenčanje i razmjena zavjeta.




Gosti su bili ugodno iznenađeni Tihomirovim emotivnim zavjetima, no Manuela nije bila toliko očarana i pitala se zašto nije mogla pokazati emocije. „Mislim da je ostala malo zatečena jer je očekivala da će njegovi zavjeti biti neka klasika“, komentirala je kuma. Tihomiru su jako svidjeli Manuelini zavjeti, a kad su se vjenčali, mladenka je ushićeno rekla: „Divan je osjećaj imati prsten na ruci!“

Manuela i Tihomir bili su jako opušteni na fotografiranju, a Tihomir smatra da se među njima počela stvarati kemija. Svidjelo mu se i to što Manuela govori puno jezika, a među njima i njemački! Opuštena atmosfera nastavila se i tijekom prvog plesa mladenaca kada nisu mogli sakriti osmijehe, što su primijetili i gosti.




Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.