Foto: Boris Kovacev / CROPIX

(VIDEO) ‘KOJA ENERGIJA, SLAVIŠ ŽIVOT’ Pogledajte kako bivša supruga Luke Rajića uživa na odmoru, svi ju promatrali dok pleše

Autor: Dnevno.hr / F.Š.

Društvena kroničarka i bivša supruga Luke Rajića, Borna Kotromanić, čest je gost u medijima, što zbog svojih osebujnih modnih kombinacija, što zbog iznošenja, ponekad, kontroverznih stavova o različitim temama. Borna se ne ustručava iznijeti svoje mišljenje na glas, što mnogima često i ne bude po volji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Borna Kotromanic (@bornakotromanic)

Trenutačno se nalazi na skijanju, a svakodnevno nas razvesli i pokojom objavom s odmora. Na videima je možemo vidjeti kako pleše u javnosti dok svi ostali, sjede za stolom. I dok je nekolicina znatiželjnih prolaznika promatralo veselu Bornu dok pleše, ona se time i nije previše opterećivala, nego je nastavila plesati po svome.

 




Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Borna Kotromanic (@bornakotromanic)




Koja energija, sviđa mi se”, “Slaviš život”, “Uživancija” bili su neki od komentara na njezinim objavama.

Autor:Dnevno.hr / F.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.