VIDEO: Koga ne zanima ‘Crni labud’, možda će pogledati lezbijski seks glavnih glumica

Autor: dnevno.hr

S obzirom da nijedna od glumica nije deklarirana lezbijka, koliko je poznato, ova scena je odlično odglumljena, pa možemo samo nagađati da je i na nju reagirala kritika proglašavajući 'Crni labud' odličnim uratkom.

Dok ‘Crni Labud’ pobire nominacije za sve ključne nagrade i osvaja naklonosti i publike i kritike, nekima je dovoljno samo vidjeti nekoliko scena. Onih u kojima ima golotinje. Dapače, i onima u kojima se dvije glavne glumice, Natalie Portman i Mila Kunis, upuštaju u lezbijski seksulani odnos.

Nećemo ni raspravljati o kontekstu u kojem se događa seks, ali eto, tko više voli ne-baš-eksplicitne scene istospolnog seksa od karakternih nastupa glavnih glumica, nek’ izvoli. Istina, čak i strast u ovim scenama je prilično dobro odglumljena, pa je i to možda dio nominacija za najbolju sporednu glumicu na nekoliko festivala, koje je Kunis dobila.

Pogledajte video:

FOTO: Hvala, o hvala, što postoji predivna Mila Kunis

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.