Foto: Screenshot

(VIDEO) ‘KAPLJIČAR’ SANADER: Povukao, izbacio u masku, elegantno presavio i odložio na stol usred Sabora

Autor: T. Š.

Društvenim mrežama dijeli se snimka iz Sabora koja prikazuje HDZ-ovo, Antu Sanadera, u nevjerojatnom pothvatu, a osim brojnih korisnika društvenih mrežam, oglasila se i bivša premijerka Jadranka Kosor.

Kako se čini, Sanader je u četvrtak usred izlaganja MOST-ovca Marina Miletića najprije povukao šlajm ili sekret u nosu, pogledao kratko prema ostalim saborskim zastupnicima, potom privukao zaštitnu masku, te kako se čini, sadržaj iz usta prenio na zaštitnu masku. U jednom trenutku djelovalo je čak kao da briše jezik o masku, a nekima kao da briše i nos. Masku je potom elegantno presavinuo i odložio na stol.

Ni bivša premijerka Jadranka Kosor nije ostala imuna na ovaj prilično degutantan prizor te je napisala kratko<: “Odvratno”.

Neki su ga prozvali ‘kapljičarom’ koji može zaraziti cijelu dvoranu, aludiravši da se upravo zbog nepridržavanja higijene cjepivo puno brže širi.




Autor:T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.