Foto: TikTok/katclark86

(VIDEO) ‘Kakva majka tjera svoju kćer da plaća stanarinu?’ TikTokerica izazvala lavinu negativnih komentara

Autor: Tea Šojat

Kat Clark (35) s Novog Zelanda na TikToku prati gotovo 370 tisuća ljudi. Osim što često objavljuje videe u kojima predstavlja zdrave obroke, nerijetko podijeli i zanimljive trenutke sa svojom 18-godišnjom kćeri Latishom. Javnost je saznala za nju nakon što su se mediji raspisali o tome kako Kat i Latisha izgledaju kao sestre.

Nedavno su Kat i Latisha zaigrale igru zbog koje je majka u konačnici primila niz negativnih kritika. U igri su trebale sjesti jedna pored druge, dok se ispred njih nalazila šalica. U rukama su držale olovke, a svaki put bi prije bacanja iste u šalicu trebale su izgovoriti želju. Ako predmet ubace u šalicu, želja bi se trebala ostvariti.

@katclark86I was only 16 🤰🏾 ##teenmum ##youngmum ##familytime ##PullYourselfTogether ##friendshipgoals ##parentsoftiktok ##weekendvibes ##besties ##storytime♬ Pull Yourself Together – H

@katclark86What I eat in a day 🥰 ##wellness ##learnhow ##whatieatinaday ##healthyliving♬ pastel skies – Rook1e

Mlada Latisha u igri je imala cijeli niz urnebesnih zahtjeva, zbog čega su se obje ponajviše dobro nasmijale, no jedna Latishina želja napravila je potpunu pomutnju na društvenim mrežama.

“Ne želim plaćati stanarinu do kraja godine”, izjavila je Latisha. Na majčinu sreću, želja neće biti ostvarena.




@katclark86Omg I can’t believe she got it in on that one 😅😭♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod

Iako je cijela igra izgledala tek kao dobra zabava, pratitelji su ostali u šoku kad su čuli da kćeri naplaćuje stanarinu. “Pustite svoju kćer da proživi svoje djetinjstvo!! Ona ima 18 godina! Ne bi trebala plaćati stanarinu! Kakva majka tjera svoju kćer da plaća stanarinu? To je tako neugodno”, napisali su joj.

TikTokerica je zbog lavine negativnih komentara odlučila snimiti novi video u kojemu je objasnila zašto kćeri naplaćuje stanarinu.




“Prva stvar, šuti. Doslovno šuti. Imala sam toliko negativnih komentara o tome da naplaćujem Latishi stanarinu ili pansion i ne želim to više čuti. Druga stvar, ona plaća 26 funti (50 dolara) tjedno, i to ide u investicijski fond tako da kad bude dovoljno stara da se iseli, ili kada želi kupiti svoju prvu kuću ili prvi stan, tamo je čeka taj novac. Osjećam se kao da je pripremam za uspjeh, dok je u isto vrijeme učim o stvarnom svijetu”, zaključila je. Između ostalog, pojasnila je i da smatra kako njeno dijete, pogotovo s 18 godina, ipak treba znati da “život košta”.

@katclark86Reply to @mooooshhhhhhhhhh me. I’m the type of mum that does that. ##parentsoftiktok ##teenmum ##adayinmylife♬ original sound – Kat Clark

Kat na Novom Zelandu, osim s Latishom, živi sa suprugom i još jednom kćeri.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.