Foto: Screenshot

(VIDEO) KAKO ĆE REAGIRATI KRALJEVSKA OBITELJ? Nova potresna ispovijest princa Harryja: ‘Donijeti odluku o traženju pomoći nije znak slabosti’

Autor: Dnevno

Princ Harry najavio je novi veliki projekt koji nitko nije očekivao, a javnost se već pita kako će kraljevska obitelj reagirati na njega. Objavljena snimka sugerira da će princ progovoriti o traumi koju je doživio nakon smrti svoje majke, princeze Diane.

Trailer u trajanju od dvije minute i 36 sekundi koji je objavljen prikazuje arhivske snimke sa sprovoda princeze Diane iz 1997. na kojima se vidi tada 12-godišnji Harry sagnute glave i pogleda u kojemu se očitava velika bol, dok pokraj njega prolazi lijes u kojem mu je majka. U tim trenucima obraća mu se princ Charles.

Mentalno zdravlje slavnih

“Donijeti odluku o traženju pomoći nije znak slabosti. U današnjem svijetu, više nego ikad, to je znak snage”, istaknuo je Harry u razgovoru s Oprah.

Očekuje se da će princ Harry progovoriti o traumi koju je doživio nakon smrti majke, a o svojim traumama i ‘nevidljivim’ bolestima i patnji progovorit će i brojne druge poznate osobe, među kojima su i Lady Gaga i Glenn Close koje se u objavljenom traileru može vidjeti očiju punih suza, a u jednom trenutku pojavljuje se i fotografija nikad prežaljenog glumca Robina Williamsa, o čijoj će tužnoj životnoj priči zasigurno biti riječi i u ovoj seriji. Čini se kako je riječ o dokumentarnom serijalu koji će malo koga ostaviti ravnodušnim.

Naime, riječ je o dokumentarnoj seriji “The Me You Can’t See” koju je princ Harry  kreirao i producirao, a bavi se o temi mentalnog zdravlja. Seriju je radio s Oprah Winfrey koja je isto progovorila o svojim ‘ožiljcima’ iz prošlosti.

Dokumentarna serija će se od 21. svibnja prikazivati na Apple TV-u, a ugostila je nekoliko zvijezda koje su otkrile svoje potresne životne priče.  Neki od njih su na rubu suza dok govore o svojim iskustvima. “To je nešto što sam jednostavno prihvatila”, rekla je Winfrey u razgovoru.

“Posljedice ove godine će se osjećati desetljećima. Djeca, obitelji, muževi, supruge, svi”, istaknuo je princ koji je s Oprah kreator i producent dokumentarne serije. Režirali su ju Oscarom nagrađeni Asif Kapaida i Dawn Porter.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.