Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

(VIDEO) ‘KAD NEMAŠ SVE ZUBE’ Zrinka Cvitešić podijelila snimku staru 23 godine i ostavila sve u šoku!

Autor: Dnevno

Naša poznata glumica Zrinka Cvitešić podijelila je snimku svog nastupa starog 23 godine i šokirala! Iako smo ju u više navrata, posebno kada je otišla van Hrvatske, kada smo njena gostovanja i nastupe pratili putem malih ekrana, mogli čuti kako lijepo, a za što je dobila i brojne pohvale, tek sad smo shvatili kako Zrinka ovaj talent njeguje oduvijek.

Simpatična djevojka, kojoj nedostaju zubi, nije nimalo djelovala kao da je pod tremom, iako je Zrinka objasnila i zube, a potom i koliku je tremu imala.

”Poslali mi moji suborci maturalne generacije 1997.e karlovačke jezične gimnazije. Snimka, a i mi, izgledamo kao da smo živjeli u nekom drugom stoljeću. Što zapravo, kad bolje promislim, i jesmo. Kad imaš 17, nemaš još sve zube, jer su ti izvadili mliječne očnjake tjedan dana prije i kad ne znaš gdje bi s rukama… Vladimira Fumić, Miodrag Tarbuk,ma zapravo neprocjenjivo!”, napisala je Zrinka uz snimku, pogledajte!

Kakva žena: Zrinka Cvitešić u haljini kakvu još niste vidjeli dokazala da je ljepotica iz snova




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.