screenshoot/yt

(VIDEO) Justin Bieber gorko plakao zbog Billie Eilish: ‘Želim je zaštititi. Ne želim da prođe kroz ono što sam ja’

Autor: Dnevno

Iako su svi fanovi Billie Eilish znali koliko pjevačica voli Justina Biebera, sada je očito da i on prema njoj gaji simpatije.

Naime, Bieber je u intervjuu za Apple’s Music govorio o mlađoj kolegici, a onda se i rasplakao. Rekao je kako je želi zaštititi jer jako dobro zna kako je tako mlad ući u glazbenu industriju. “Svi su govorili da me vole, a onda su mi samo okrenuli leđa“, rekao je Justin.

“Ako me ikada bude trebala, bit ću ovdje za nju. Želim je zaštititi. Ne želim da prođe išta što sam ja prošao, ne želim da itko to prođe. Ako me bude trebala, udaljen sam samo jedan poziv”, zaključio je i time dao do znanja koliko je uistinu mladim glazbenim talentima, djeci teško i stresno kada budu gurnuti u ralje show biznisa.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.