VIDEO: Ispali Delić i Dizdar, Fox prokomentirao: Pjesma ti je legla, ko đed na babu!

Autor: G.R.

Popularni show Hrvatska traži zvijezdu napustili su Ivan Delić i Daniel Dizdar, dok će gledatelje svojim vokalnim i inim sposobnostima i slijedećeg tjedna zabavljati Ines Huskić, Maja Bajamić, Marcela Oroši, Goran Kos, Taher Sanuri i Mark Marku.

Popularni show Hrvatska traži zvijezdu napustili su Ivan Delić i Daniel Dizdar, dok će gledatelje svojim vokalnim i inim sposobnostima i slijedećeg tjedna zabavljati Ines Huskić, Maja Bajamić, Marcela Oroši, Goran Kos, Taher Sanuri i Mark Marku.

Tema četvrte po redu live emisiji bili su hitovi današnjice, a kao specijalni gost nastupila je poznata rock grupa Psihomodo Pop. Nakon što su kandidati zajedno izveli pjesmu ”Time of My Life” pozornica je pripala zamozatajnom Goranu Kosu koji je još jednom oduševio žiri, ovoga puta u ulozi Gorana Bareta sa pjesmom Za koga? Za život!

– Odlično si se snašao u ulozi Bareta, a lijepo je vidjeti i da si izašao iz ljušture Bona Voxa – kazao je nakon Kosovog nastupa predsjednik žirija Tony Cetinski.

Ivan Delić potom je izveo ‘Holywood Hills’ nešto smirenijim nastupom u odnosu na dosadašnje, a žiri je bio jednoglasan u ocjeni ‘opći je dojam da si puno bolji kad ne skačeš’. Nakon Delića na binu je kročila Splićanka Maja Bajamić koja je izabrala vrlo zatjevnu pjesmu ‘Someone Like You’ od Adele. Premda vokalno ni blizu originalu Maja je pokazala kako se zna snaći i kad su mirnije, odnosno romantičnije pjesme na repertoaru.

– Vjerovali smo ti dok si pjevala. Pjesma je bila vrlo zahtjevna, ali mislim da si se dobro nosila sa zadatkom – kazao joj je Cetinski. Popularni Taher sanuri izveo je pjesmu ‘Zar više nema nas’ od Nene Belana i Massima, a njegova izvedba oduševila je Cetinskog i Mišerićku, dok je Foy u svom stilu prokomentirao ‘Pjesma ti je legla odlično, ko đed na babu’.




Simpatična Istrijanka Marcela Oroši izvela je pjesmu ‘Hej’ grupe Teška Industrija, a Tony joj je potom kazao ‘ti želiš pobjedu, to se vidi u tvom nastupu i to je dobro’. Nakon Marcele došao je Mark Marku i oduševio žiri pjesmom ‘Please Don’t Stop The Rain’, a Cetinski mu je spremno dobacio ‘odličan si, samo nemoj plesati’.

Ines Huskić izvela je pjesmu ‘Be Without You’ od Mary J. Blige a nakon nastupa članovi žirija natjecali su se u komplimentima.

– Ovo je bilo….Ne znam što da ti kažem. Ne mogu ni riječi ove pjesme popamtiti, ali kako si ju ti izvela to je fantastično – komentirao je Fox. Slične pohvale Huskićeva je dobila od Mišeričke, dok je Cetinski rekao ‘sviđa mi se tvoja poniznost i tvoje pjevanje. Pokazala si zašto si tu i siguran sam da ćeš i na hrvatskoj sceni pokazati zašto si se pojavila’.




Zadnji je na pozornicu izašao karlovački zabavljač Daniel Dizdar i izveo pjesmu Aloe Blacca ‘I Need a Dollar’. Žiri je i njegovom izvedbom bio oduševljen, premda je Daniel poznatiji kao dobar zabavljač u većoj mjeri nego li je pjevač.

– Od tebe se očekuje eksces i ti si ga danas znao pokazati. Tvoj lik trpi takve stvari i ti to sjajno koristiš’.

Autor:G.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.