Foto: Facebook/ Alan Hržica

(VIDEO) ‘HIT DUHOVNE GLAZBE, A I ŠIRE!’ Alan Hržica objavio novu duhovnu pjesmu, vjernici oduševljeni: ‘Veliko je kraljevstvo Tvoje’

Autor: Dnevno.hr/ T.Š.

Alan Hržica, kantautor duhovne glazbe, na čije koncerte dolaze tisuće vjernika objavio je spot za novu pjesmu “Adonai” i oduševio brojne fanove i vjernike.

“Ovu pjesmu sam dobio u srce kroz molitvu”, otkrio je radostan Hržica. “Hit duhovne glazbe, a i šire! Blagoslov Gospodnji!”, “Predivna i osjećajjna, ohrabrujuća duhovna pjesma. Nešto prelijepo, svaka čast Alane”, “Ovo je nešto predivno”, “Predivno, toliko srcem i dušom prožeto, suza suzu tjer. Hvala ti Alane na ovakvoj pjesmi koja prodire duboko do duše”, samo su neki od komentara ispod objavljenog spota na YouTube platformi.

U nedavnom intervjuu koji je glazbenik dao za tjednik 7Dnevno, doznali smo u kojim trenucima stvara nove pjesme. Ističe, kako ga u tome vodi raspoloženje i unutarnji poticaj.

“Trenutci pisanja dolaze spontano. Vođen sam raspoloženjem i unutarnjim poticajem, a nikako nekim zadanim i planiranim vremenom. Ako osjetim u sebi otvorenost duše, ako osjetim da bih se mogao spustiti u nju i pronaći koju riječ ili melodiju – upuštam se u avanturu skladanja. No ako osjetim da se prisiljavam nešto napisati i da samo svojim trudom želim nešto napraviti, odmah prestajem jer to bude samo muka. Pisanje pjesama smatram nadahnućem, a uz njega je bitna volja i vrijeme darovano pisanju”, kazao je Alan koji danas svim bićem živi vjeru.

“Moja je najveća životna sreća što sam krenuo na put s Bogom i što se On dao pronaći. Poput onog citata iz evanđelja: „Slijepi vide, hromi hode, gubavi se čiste, gluhi čuju, mrtvi ustaju, siromašnima se propovijeda radosna vijest.“ (Lk, 7:22) Ja sam jedan od tih ljudi koji je u susretu s Njim pronašao sve što je želio i tražio. Na tome sam putu dobio i svoju divnu obitelj koja mi je najveća zemaljska radost. Uživam u obiteljskom životu sa svojom suprugom i dječicom. Svaki dan proveden s njima doživljavam kao veliki dar i upisujem ga duboko u svoje srce2, kazao je glazbenik.

Čitajte više:




‘DOSLOVNO SAM POŠAO PROTIV SEBE’ Inspirativan razgovor s Alanom Hržicom: ‘Dobio sam više nego sam molio’

 




Autor:Dnevno.hr/ T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.