(VIDEO) Halid Bešlić nije mogao suspregnuti suze, emotivnim govorom ganuo mnoge: ‘Fale mi’

Autor: Dnevno

Halid Bešlić u Sarajevu je predstavio svoj novi, dugoočekivani album „Trebević“. Danima se najavljivala ova nesvakidašnja promocija, dok je publika iz cijele regije s velikim nestrpljenjem iščekivala nove hitove omiljene glazbene legende.

Promocija albuma „Trebević“ održala se na posljednjoj stanici sarajevske žičare, odnosno, na planini po kojoj album, ali i jedna pjesma, nosi ime. Bešlić je na promociju stigao žičarom, a veliki broj prijatelja, suradnika, kolega te članova obitelji pridružili su mu se u proslavi izlaska novog albuma.

Uz album, Halid Bešlić premijerno je predstavio i novi video spot, upravo za pjesmu „Trebević“.

Autori glazbe spomenute pjesme su Neno Ninčević i Darijo Marunčić, dok sam Ninčević potpisuje tekst. Aranžman za pjesmu napravio je Samir Kadirić, a videospot je režirao Jasmin Pivić.

Nisam mogao zamisliti ljepši i bolji dan. Sjajna je promocija! Ovo je prvi put da se vozim žičarom nakon 30, 40 godina – izjavio je Halid pa se u emotivnom govoru dotakao svojih prijatelja Davorina Popovića i Mirze Delibašića, dok je promociju zaokružio emotivni video na kojem Halidova unuka najavljuje novi album „Trebević“.




Na upravo izašlom albumu nalazi se 11 pjesama, od čega su dvije „Taman“ i „Ja bez tebe ne mogu da živim“, a sve su ostale pjesme nove, koje publika još nije imala priliku čuti. Na albumu se nalazi i duet s Borisom Režakom, dvije pjesme Nene Ninčevića, a najviše pjesama napisao je Mirko Šenkovski Geronimo, dok su ostali autori Damir Arslanagić, Dženan Jahić, Dilvad Felić, Goran Bubalo i Sanja Arsić.

Bešlić se ovom prigodom prisjetio i svojih pokojnih prijatelja Davorina Popovića i Mirze Delibašića i emotivnim govorom poručio je kako mu jako nedostaju, a glazbeniku pritom nije uspjevalo suzbiti suze.

U govoru je rekao kako je čak nekoliko puta u svojoj karijeri bio u situaciji kada bi osjetio veliko zasićenje i poželio odustati od svega, no ljubav prema glazbi nije mu to dopuštala.




“Sada nisam pjevao tokom siječnja i veljače i vjerujte da nisam znao šta ću sa sobom. Imao sam određenim problema s glasom i liječio se, ali znam da ne mogu bez muzike. Ja imam životnu penziju, ali ja ću jednostavno pjevati dok god sam živ i dok postoji moja publika”, rekao je pritom.

Pogledajte video spot za pjesmu „Trebević“

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.