VIDEO/FOTO: Natalie kude njezina dublerica i ženske udruge, a morala je obući i gaćice

Autor: Marko

Prava balerina, dublerica Natalie, nije bila niti spomenuta u glumičinoj zahvali u kojoj se sjetila svoga budućeg supruga Benjamin Millepieda, Mary Helen Bowers, producenata, scenarista i režisera filma.

Malo poznata javnosti, Sarah Lane, jako se uvrijedila nakon što joj se Natalie Portman prilikom primanja zlatnog kipića Za Crnog Labuda nije niti zahvalila za sve plesne korake koje je Lane odradila umjesto glumice. Prava balerina, dublerica Natalie, nije bila niti spomenuta u glumičinoj zahvali u kojoj se sjetila svoga budućeg supruga Benjamin Millepieda, Mary Helen Bowers, producenata, scenarista i režisera filma.

Sarah je ispričala kako su joj govorili da se suzdrži od javnog istupanja do dodjele Oscara kada će i ona biti spomenuta. Napomenula je i kako je i laičkom oku vrlo vidljivo da lik Natalie pleše kao da ima najmanje deset godina iskustva.

Natalie su zbog izjave kako joj je majčinstvo najvažnija uloga u životu napale ženske udruge, a negodovanje je i izazvalo njeno pojavljivanje u tanga badiću u traileru za novi film Your Highness čija je svjetska premijera 8. travnja.

Budući da zeleni bikini ne prepušta ništa mašti i ‘časti’ oblinama predivne glumice, već prvom pregledu podignuli su se glasovi struke. Kada su scene s polugolom Portman ocjenjene riskantnima za televizijsku publiku u novom službenom traileru, glumica je dobila par ‘digitalnih gaćica’ koje su joj gotovo u potpunosti prekrile stražnje obline.

U epskoj komičnoj avanturi smještenoj u fantastični svijet glume James Franco, Danny McBride i Zooey Deschanel. Franco utjelovljuje princa Fabiousa koji nakon što mu otmu mladenku, zajedno sa svojim lijenim i beskorisnim bratom Theodusom (Danny McBride) kreće u potragu za njom. Lijepa Natalie utjelovljuje seksipilnu ratnicu Isabel.

Podsjetite se bajkovite priče koju proglašavaju ‘epskom komedijom godine’ i koju ćete 8.travnja moći pogledati i u hrvatskim kinima.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.