NOVA TV

(VIDEO) FENOMENALNA MAJA BAJAMIĆ pobjednica TLZP-a: Pogledajte nastup kojim je sve oduševila

Autor: Dnevno

Maja Bajamić je kao ovogodišnja pobjednica odlučila da NOVA TV donira 40 000 kn uduzi 'MS TIM Hrvatska!

Pobjednica pete sezone zabavno-glazbenog showa “Tvoje lice zvuči poznato” je pjevačica Maja Bajamić. Oduševila je je žiri i publiku spektakularnom plesnom i vokalnom izvedbom pjesme All That Jazz kao Catherine Zeta-Jones iz mjuzikla Chicago.

“Ti si toliko talentirana i jedva čekam doći na bilo koji tvoj koncert. Ja se nadam da ćemo biti kolege u mjuziklu!“, oduševljeno je rekao Damir Kedžo nakon Majine izvedbe. „Uspjela si napraviti da ljudi gledaju pred ekranom i govore: Kako je ovo dobro! Svaka čast!“, pohvalama se pridružio Saša Lozar.

Nives je rekla kako je iskreno tužna što je ovo bio Majin posljednji nastup ove sezone. „Toliko si divna i talentirana, toliko je sve bilo sjajno i bez greške, baš sam tužna što te više nećemo gledati na ovoj pozornici“, nastavila ju je hvaliti Nives. „Ja bih zaista volio imati ovakvu točku. Nema labavo kod tebe! Nitko ne može poreći tvoju kvalitetu“, zaključio je Petreković.

– Mobitel mi gori. Samo ljubav, pozitiva, srećaaa!! Jako puno emotivnih reakcija, suza, velika podrška od predivne publike kojoj sam, na moju radost, bila veliko iznenađenje – rekla je Maja.

Maja Bajamić je kao ovogodišnja pobjednica odlučila da NOVA TV donira 40 000 kn uduzi ‘MS TIM Hrvatska! ??




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.