FOTO: Twitter Screenshoot

(VIDEO) EMOTIVAN PRIZOR! Biden zaplesao s unučićem koji je dobio ime po preminulom stricu

Autor: L.P.

Nakon svečane inauguracije 78-godišnji Joe Biden se povukao od javnosti i vrijeme proveo s obitelji. Dok su njegovi članovi obitelji na televizoru pratili koncert predsjednik je u naručje uzeo najmlađeg unuka, desetomjesečnog Beaua i s njim zaplesao u Ovalnom uredu.

Na ples je novog predsjednika potaknula pjesma 28-godišnje Demi Lovato ‘Lovely Day’. Maleni dječak smijao se na djedov prvi predsjednički ples, a usput je na televiziji pokazivao na pjevačicu.

Beau je viđen i ranije u inauguracijskoj koloni, a zatim i na pozornici s koje je gledao svoga djeda kako priseže za 46. predsjednika SAD-a.

Predsjednikov unučić sin je Bidenovog 50-godišnjeg sina Huntera i njegove 32-godišnje supruge Melisse Cohen. Predsjednikov mlađi sin i Južnoafrikanka vjenčali su se u svibnju 2019. godine i to samo dva tjedna nakon upoznavanja.




Dječak je ime dobio po stricu koji je 2015. u 46. godini izgubio bitku s rakom mozga, zbog kojeg novi američki predsjednik nije mogao suspregnuti suze dan uoči inauguracije.

Uoči odlaska u Washington, Biden je u srijedu održao govor u svojoj matičnoj državi Delaware, tijekom kojeg se govoreći o svom preminulom sinu jedva susprezao suze.

“Jedino žalim što on nije ovdje”, izjavio je.

Autor:L.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.