Foto: Instagram

(VIDEO) E TAKO SE SLAVI! Indira napravila rođendansku feštu za pamćenje, ‘pala’ je i solaža na harmonici!

Autor: Š. P.

Da njezina energija nije samo ‘estradna maska’, pjevačica Indira Levak pokazala je i na proslavi 48. rođendana. Na izletu po rijeci Kupi okupila je prijatelje i mlade glazbenike, a ponesena atmosferom, čak je i – zasvirala harmoniku.

Vesela Indira je itekako potkovana za ovakve prilike – kao dvanaestogodišnakinja, postala je članicom orkestra limene glazbe u Županji. Čak trinaest godina tamo je svirala klarinet, a upravo ju je taj angažman doveo do Borisa Đurđevića i Tomislava Jelića, s kojima je krajem devedesetih osnovala grupu Colonia.

Njihovi hitovi uvukli su se i na proslavu rođendana – mladi svirači Indiru su oduševili ‘čardaš verzijom’ pjesme “Oduzimaš mi dah”, a pali su, dakako i neki klasici, poput “Otvor’ ženo kapiju” i “Inati se, Slavonijo”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak)




“Ako vas boli duša, Kupa sve liječi”, poručila je razdragana Indira s broda i pozvala sve gledatelje da iskuse čarobnu prirodu i gastronomsku ponudu toga kraja. Tamošnja turistička zajednica može biti zadovoljna – video je u pola dana pregledan gotovo 25 tisuća puta.

“Koji rođendan, koji doživljaj!!! Hvala svima na čestitkama! Šaljem vam puse sa Žitne lađe koja plovi Kupom, a ja pjevam s dečkima iz Maroco Benda i slavim život! Nekada nismo ni svjesni što zapravo želimo i trebamo! Meni je trebala ova plovidba i rijeka koja svojom ljepotom hrani dušu! Idealno mjesto za slaviti sve ono što je preda mnom! “, napisala je Indira na Instagramu, a uslijedile su brojne čestitke dragih prijatelja, među kojima su Matija Vuica, Marko Grubnić, Ecija Ojdanić

 




View this post on Instagram

 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak)

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.