screenshoot/yt

(VIDEO) CIJELI BALKAN IH SPRDA: Srbi objavili lažne upute Vlade za seks u vrijeme pandemije! Suze će vam liptat iz očiju!

Autor: Dnevno

Posljednjih tjedana zbog koronavirusa, ali i problema seksualnih radnica koje su u nekim zemljama dobile specijalne upute kako obavljati posao na ‘siguran način’, a kako bi se spriječilo širenje zaraze koronavirusom, naveliko se počelo pričati o pravilima kako ostvariti ove bliske odnose.

Tako su u jutarnjo emisiji srpske Happy televizije, sredovječni muškarci raspravljali o najboljoj metodi, a osim svojih neuskusnih šala, referirali su se i na potpuno izmišljenu ”službenu preporuku Vlade” prema kojoj se za vrijeme pandemije spolni odnos smije izvoditi samo u psećoj pozi.

Na ilustraciji na koju su skrenuli pažnju u emisiji nacrtani su misionarski i ”doggy” položaji, s jasnim natpisom što se smije, a što ne smije.

Gledatelji su bili začuđeni što se o takvoj temi uopće raspravlja u jutarnjem programu, a onda su vidjeli da na slici vladine preporuke umjesto ”Vlada” piše ”Blada” čime je postalo kako je riječ o nečijoj podvali.

Razgovor koji je nekima bio urnebesan, a drugima izrazito neukusan, pogledajte u nastavku:

(VIDEO) KAD KAKICA UNIŠTI KADAR: Snimao predivan zalazak sunca, a onda se i pas opustio, a vjetar učinio svoje!




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.