Wikimedia

(VIDEO) Beyonce je jučer na Grammyju doživjela potpuni šok, a njena reakcija postala je viralni hit!

Autor: Dnevno

Pjevačica Beyonce do jučer je imala poprilično velik broj Grammyja koje je osvojial kroz godine, no jučer je za nju, ali i cijelu glazbenu industriju bio i povijesni dan.

Naime, pjevačica je najprije dobila Grammyja najbolju rap pjesmu s Megan Thee Stallion, a voditelj Trevor Noah podijelio je zanimljivu informaciju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fan page (@loveit_edit_celebrity_)

“Želimo da svi znaju da se upravo dogodilo nešto povijesno na Grammyjima. S ovom nagradom je Beyonce dostigla rekord izvođačice s najviše osvojenih Grammyja u povijesti te općenito pjevača, bilo muškog ili ženskog, s najviše osvojenih Grammyja”.







Beyonce kao da niti sama u tom trenu nije znala koliko je Grammyja do tad osvojila, a kamoli da je srušila rekord. Njen izraz lica postao je viralni hit, a Twitteraši već “luduju”

S prvim jučerašnjim Grammyjem pjevačica je dostiGla rekord country pjevačice Alison Krauss, a još jedan Grammy dijelio ju je do povijesnog rekorda, kojeg je ubrzo srušila.

“Radim čitav život, otkad sam imala 9 godina. Ne mogu vjerovati da se ovo dogodilo. Ovo je tako magična noć”, rekla je i zahvalila svojoj devetogodišnjoj kćerkici Blue Ivy s kojom je podijelila jednu nagradu.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.