FOTO: Screenshot Youtube/JOCA TF

(VIDEO) ‘BABA DRIFTA FIĆU KAO DA NEMA DUŠU!’ Dobila dozvolu: Ranije je vozila samo volove na ispašu

Autor: Dnevno.hr

U današnje doba automobile možemo vidjeti gotovo u svakom dvorištu i ispred svake zgrade.

Civilizacija i tehnologija se razvijaju enormnim brzinama pa je tako i prijevoz s jedne točke na drugu postao nužan u svakodnevnom životu.

Zna to i jedna baka koja sa svojih 80 godina vozi automobil kao mlada.

Unuk je ponosan

Baka Vinka, koja živi u podnožju Suve planine u okolici Niša, s unukom Jovanom voli se provozati u njegovim vozilima.

Jovan je na svoj Instagram profil stavio sliku bake Vinke kako upravlja automobilom kao poluprofesionalka.

 
Baka Vinka kaže da u mladosti nije imala priliku voziti automobil jer su uvijek živjeli na selu i te poslove obavljali su drugi članovi obitelji.

U jednom od klipova baka je izjavila da su joj ranije davali voziti samo volove na ispašu. Unuk Jovan joj je, međutim, prvi put dao volan u ruke i potrudio se objasniti baki kako voziti automobil.

Unuk Jovan ne odustaje od ideje da baka nastavi voziti i druge automobile i najavljuje nove avanture.
“Baka Vinka ima puno fanova, stalno ljudi pitaju kada će ona ponovo nešto novo voziti. Ja je volim snimati i volim pokazati ljudima kako i naše bake od 80 godina umiju štošta uraditi, kako su odlučne i hrabre, a ujedno i željne dobre zabave i smijeha u ova siva vremena. Baka i ja se dobro zabavimo snimajući se, njoj to malo promijeni svakodnevnu rutinu, jer se brine o kućanstvu i puno toga napravi tijekom dana. Ja je puno volim i na ovaj način pokušavam da na zabavan način provodimo vrijeme”, rekao je Jovan za Niške vesti, prenosi Pogled.ba.

 

 

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.