Foto: Instagram

(VIDEO) Antonija Blaće i suprug ‘odvalili’ na omiljenog pjevača: Hrvoje fanove iznenadio pjevanjem, javio se i glazbenik!

Autor: Dnevno

Popularna voditeljica Antonija Blaće i njen suprug, vaterpolist Hrvoje Brlečić, još su jednom pokazali zašto slove za jednog od najopuštenijih poznatih parova. U njihovom braku ne nedostaje smijeha, ali ni pjesme, a to su pokazali i reakcijom na pjesmu Benzina Massima Savića, kojeg ovaj dvojac obožava.

“Ono kad u ova pomalo down vremena pogodiš pjesmu”, napisala je Antonija uz video na kojem sa suprugom iz sveg glasa pjeva popularni Massimov hit. Na njihovu spontanu i srčanu izvedbu nije ostao ravnodušan ni sam Massimo.

“Ovo bi rado vidjela i moja publika. Za inspiraciju. Pripreme su za koncert sutra. Molim dići na story s tagom ili poslati u Inbox. Hvala unaprijed”, napisao je Massimo.

Pratitelji su bili oduševljeni Antonijinom objavom, a mnogi su uočili i da Hrvoje itekako zna pustiti dobar glas. “Opaki ste. Kocka kadru daje posebnu čar”, “Čak ti muž i ne pjeva loše”, poručili su.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Antonija Blaće (@antonijablace)




“Antonijina izvedba iz vlastitog dnevnog boravka, u kojem je on line, poput mnogih od vas, pratila naš koncert u Lisinskom, u prosincu, motivirala nas je da na Instagramu otvorimo i zasebnu “galeriju” pod nazivom “Vi pjevate s nama”. I jako smo sretni kako se lijepo puni. Slobodno pošaljite video dok pjevate sa mnom i s nama, na bilo kojoj lokaciji, u autu, doma, na poslu ili na koncertu. Na Instagramu objavite story, a ako ga nemate, pošaljite izvedbu ovdje u Inbox i bit će spremljena da nam uvijek iznova može razvući veliki osmijeh. Znate onu staru “Tko pjeva zlo ne misli”. Moj tim i ja znamo da vi ovdje okupljeni spadate upravo u tu kategoriju ljudi”, napisao je pjevač u opisu objave na Facebooku.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.