foto:Facebook

(VIDEO) ‘AJME, KRALJICE LJEPOTE!’ Ivana Knoll s nikad većim usnicama oduševila pratitelje!

Autor: Dnevno.hr

Zamijećena je kao lijepa navijačica u prepoznatljivim bijelo-crvenim kockicama, a svoju je diplomu lijepa magistrica Ivana Knoll ponosno spremila u kockasti fascikl.

foto:Facebook

Nakon diplome kockice je malo zamijenila drugačijom odjećom, no to nije umanjilo zaluđenost njenim likom i djelom, ponajviše mušku populaciju.

Ivanini pratitelji oduševili su se njenim posljednjim fotografijama koje su pokazale kako je najljepša prirodna ljepotica, no objavama nakon njih, mnogi su se zapitali je li Knollica uvećala svoje ionako pune usnice.

Na kratkom videu kojeg je objavila, Ivana je ponovno oduševila pratitelje, ali i bacila dilemu oko usnica – je li do šminke, igre svjetla i sjene ili se zbilja podvrgla korekciji usnica, pokušajte prosuditi u nastavku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)




 

View this post on Instagram

 




A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Ako je suditi po fotografijama objavljenim nakon videa, čini se kako Ivana nije dirala svoje lijepe usnice, već možda samo nismo prije primijetili koliko su zbilja pune.

Kako god, sudeći po komentarima, Ivana je i dalje predivna svojim obožavateljima, koji su joj ovaj put posebno pohvalili lijepu frizuru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.