foto:TikTOK

VESELO NA TIKTOKU: Lille peče roštilj, Žanamari guta kiflu!

Autor: Dnevno

Naše poznate pjevačice Lidija Bačić i Žanamari Perčić već su osvojile Instagram, a sad osvajaju i društvenu platformu Tik-Tok. No, za razliku od Instagrama, tu je atmosfera prilično opuštenija, pa ih tamo možemo vidjeti u raznoraznim neobičnim pothvatima.

Lidiju Bačić na Tik-Toku prati nešto više od 75.000 fanova, a Žanamari 8.000 fanova, što je dosta velika razlika , dok obje pokušavaju privući što veći broj mlađih pratitelja.

Žanamari guta kiflu

Kao i na Instagramu Žanamari i na TikToku mmožete vidjeti kako vježba, ali i kako skače u prilično zanimljivoj kombinaciji, dok je u posljednjij objavi pokazala kako “guta”kiflu.

foto:Screenshot/TikTok
@zanamarimusicKiflu? *Drop an 🥖 emoji if you feel the same 😅♬ Ubijaš Zanamari – Žanamari

Kojoj bi prvoj spalila kosu – Severini, Maji ili Jeleni?

Lidija Bačić je pokazala kako se vješto snalazi s roštiljem, ali podijelila je i snimku na kojoj joj poznati radijski voditelj Dalibor Petko postavlja pitanje kome bi prije spalila kosu – Severini, Jeleni Rozgi ili Maji Šuput, pod uvjetom naravno da zna da će se to dogoditi koga kod od njih izabrala.

Bi li ju s guštom spalila Seve, Rozgi ili Maji otkrijte u nastavku.

@lidijabaciclilleofficial♬ original sound – Planet Lille




@lidijabaciclilleofficialDa li bi spalila kosu Severini, Rozgi, Maji?😂 /// ##lidijabacic ##whattowatch♬ original sound – Planet Lille

TikTok izazovi

TikTok i plesni izazovi idu zajedno kao prst i nokat. Razlog zašto su ovakva videa zaludila čitav svijet je razumljiv- zabavna su, zanimljiva i ono najbolje od svega, lako se pamte. Prema preporuci portala EliteDaily, TikTok bi mogao biti odlična zajednička aktivnost za parove ako se odluče isprobati neki od ovih plesnih izazova.

Inače obje pjevačice rado sudjeluju upravo u TikTok izazovima, a jedan od onih kojim su privukle posebnu pažnju je i vještina “tverkanja”.




 

View this post on Instagram

 

A post shared by Žanamari (@zanamari)

 

 

 

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.