Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

VESELJE U OBITELJI CETINSKI: Pranono Mirko otkrio kad očekuju Christianovo dijete, ali i tko je majka za koju imaju samo riječi hvale

Autor: Dnevno

“Ovo je nešto najljepše što mi se dogodilo u ovo ludo vrijeme! Kristijan će biti divan otac kao i njegova odabranica kao majka”, bile su prve riječi pjevača Tonija Cetinskog kad nam je potvrdio kako će uskoro doista biti “nono Antonio”.

“Oduvijek sam želio što prije postati otac kako bih uživao jednog dana kao mladi nono sa svojim unucima. Djeca su smisao života”, dodao je Tony.

A veselje što najstariji sin Tonyja Cetinskog Christian uskoro postaje otac, ne krije ni pranono Mirko (73), Tonijev otac i Christianov djed.

Mirko je za Jutarnji kazao da je to njemu i njegovoj supruzi Vinki nešto najljepše što su čuli u posljednjih petnaest godina.

“Više ne znam je li Christian, koji živi u Berlinu, prvo sretnu vijest javio meni ili svojem ocu, ali reći ću vam da smo oduševljeni. Odmah sam mu izgovorio sve najljepše želje i sada je najbitnije da beba bude zdrava, a čim malo stasa, čekamo ih u Istri, koji je otkrio i kako je termin porođaja novorođenčeta ovog ljeta.

“Kažu da ljudi između 60. i 80. godine života proživljavaju novu mladost, a meni se čini da se sada to događa i nama”, dodao je Mirko, te otkrio kako je Christian odlučan student koji studira i radi u Berlinu, a njegova djevojka Njemica Nina medicinska sestra, kojoj nije bilo nimalo lako u ovo doba pandemije, kao uostalom većini zdravstvenih djelatnika.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.