Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

Veselili su se velikoj povratničkoj turneji, ali Aki je nažalost nije dočekao

Autor: Dnevno

Vijest o smrti Akija Rahimovskog, legendarnog pjevača Parnog valjka u subotu je šokirala hrvatsku javnost.

Članovi benda kao i njihovo obožavatelji radovali su se povratničkoj turneji. Ona je trebala započeti 18. veljače i u prvom dijelu trebala je obuhvatiti ukupno deset hrvatskih gradova. Bend je turnejom obilježavao i 46 godina postojanja.

Parni Valjak 2022 Tour trebao je započeti u Istri, nastupom u Pazinu 18. veljače, nakon toga trebao je biti koncert u Delnicama, Osijeku i Slavonskom Brodu. Bend je 26. ožujka treba nastupiti u zagrebačkoj Areni, a 1. travnja u splitskoj.

Od veljače do srpnja ove godine, Parni Valjak je planirao nastupati diljem Hrvatske, a koncertne postaje trebale su obuhvatiti i gradove u kojima bend nije nastupao preko 20 godina.

U prosincu prošle godine najavljujući turneju naglasili su kako se vesele da ponovno kreću s nastupima. “Već smo poludjeli bez svirke uživo pred publikom. Posebno se radujemo što ćemo u sklopu ove turneje posjetiti i gradove u kojima dugo godina nismo nastupili”, poručili su tada. Zakazani su i nastupi u Zadru, Supetru na Braču, Šibeniku i Gospiću, gdje je trebao završiti prvi dio povratničke turneje Parnog valjka.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.