Foto: Slaven Branislav Babić/PIXSELL

JELENA VELJAČA NAS JE ZBUNILA HALJINOM: Isklesani trbuh? Remen? Nešto treće?

Autor: Š. P.

Glumci Branko Đurić i Izudin Bajrović glavne su zvijezde filma “Deset u pola”, nove komedije Danisa Tanovića koja je premijerno prikazana u Zagrebu.

Glavne zvijezde promocije bili su, pak, spisateljica Jelena Veljača i njezin suprug Vito Turšić, pozirajući spremno okupljenim fotografima u romantičnom i prisnom zagrljaju.

Foto: Slaven Branislav Babić/PIXSELL

Jelena je blistala u haljini dugih rukava, a mnoge je zbunio jedan detalj njezine odjevne kombinacije – prorez na trbuhu ‘presvučen’ je tilom, pa je na trenutke izgledao poput – remena.

Foto: Slaven Branislav Babić/PIXSELL

Inače, radnja novog Tanovićeva filma odvija se u svibnju ove godine u Sarajevu. Baščaršija se pokušava oporaviti od duge i teške pandemijske godine. Pandemija još traje, ali dolazi ljeto te postoji nada da bi se stvari mogle popraviti – barem nakratko.

Pogledajte trailer!




Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.