Nina Đurđević/PIXSELL, Instagram

VELIKI USPJEH KĆERI VESNE PUSIĆ: Režira prvi dugometražni film sa zvijezdom ‘Seinfelda’ u glavnoj ulozi!

Autor: Š. P.

Prvi dugometražni film Daine Oniunas Pusić, scenaristice, redateljice i kćeri hrvatske političarke Vesne Pusić, zove se “Tuesday”, a u njemu će, među ostalima, glumiti i slavna Julia Louis-Dreyfus, zvijezda serija “Seinfeld” i “Veep”.

36-godišnja Daina, naime, već godinama živi i radi u Londonu. Dosad je snimila kratke filmove “The Beast” i “Rhonna & Donna” te dobila niz nagrada.

“Oduševljena sam što sam dio ove lude ‘Tuesday’ vožnje u Londonu sa sjajnom ekipom koju predvodi fenomenalna Daina! Živjeli!”, napisala je Julia Louis-Dreyfus na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julia Louis-Dreyfus (@officialjld)




Informaciju o snimanju filma objavila je i BBC-jeva stranica. Upravo su BBC Film, nezavisna kompanija A24 te Gingerbread Pictures producenti ovog filma u kojem, uz Juliju, glavnu ulogu ima i Lola Petticrew koja će glumiti njezinu kćer.

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.