Foto: Instagram

‘VELIKI UMOVI RAZMIŠLJAJU SLIČNO’ Snježana Schillinger otkrila intrigantan poklon kuma Zlatka Mateše

Autor: T.Š.

Poduzetnica i vlasnica modnog brenda Duchess Snježana Schillinger nedavno je uplovila u bračnu luku s Franzom Schillingerom, a na kućnu adresu joj još uvijek pristižu vjenčani pokloni.

Među posljednjima koji su joj pristigli, našao se i poklon Zlatka Mateše. Zanimljivo, Snježana je otkrila da joj je Mateša poslao verziju portreta vrlo sličnom onom kojeg dobila od Ecije Ivušić i Gorana Beloševića.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Što je najbolje, Snježana je dala naslutiti da očekuje još i treći isti poklon, no nije otkrila postoji li neka priča vezana uz ovu intrigantnu situaciju.

“Upravo mi je dostavljena ova divna slika, naš portret u prirodnoj veličini. Poklon je to našeg kuma Zlatka, a djelo je akademskog slikara Darka Škode poznatog po portretima koje je radio za Sabor, premijere, predsjednike i druge slavne osobe!”, napisala je uvodno, te potom otkrila da verziju portreta očekuje i od sina.

“Eto malo sam pustila suzu jer je ovo djelo toliko divno i pristajat će savršeno u uskoro obnovljenu tvrđavu, dvorac Fortica Karlobagu. Do tada je u Zagrebu s nama! Znam da Vam se jako svidjela ta fotografija nastala u Schönbrunnu jer ništa manje nije lijepa ni divna slika koju smo na istu temu dobili od mojih dragih prijatelja Ecija Ivušić Goran Belošević, a još čekamo od Dine Mehuna i Tije Milovac njihovu verziju ove slike jer veliki umovi razmišljaju slično kao i oni koji nas vole! Živimo na tri adrese tako da će svaki od naša tri doma krasiti jedna ovakva slika!” napisala je Snježana.

 




View this post on Instagram

 

A post shared by Snjezana Schillinger (@snjezana_schillinger)




Za austrijskog poduzetnika Franza Schillingera udala se 2. rujna na Kornatima u vjenčanici Tina Brišara, glavnog dizajnera njezina modnog brenda. Dok je Franzu kum bio Mateša, Snježani je kuma bila dugogodišnja prijateljica i bivša manekenka Antea Kodžoman.

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.