FOTO: RTL

Velika nada DP-a kuha u novom tjednu ‘Večere za 5’: Martin Pauk ekipu čeka u Čavoglavama

Autor: G.B.

Novi tjedan ‘Večere za 5’ vodi gledatelje u Splitsko-dalmatinsku i Šibensko-kninsku županiju. Prvi dan fina večera dočekat će protukandidate u Kaštel Starom. Ekipu će ugostiti hotelijersko-turistička tehničarka Kristijana. U goste joj stižu elektrotehničar Ante, čistačica Mira, vozačica Željana i inženjer geodezije Martin.

Ova mlada majka u emisiju se prijavila jer voli kuhanje, isprobavanje novih recepata i stjecanje novih poznanstava. Na prijavu ju je potaknula i njezina obitelj, posebno s obzirom na to da je kuhanje Kristijani omiljeni hobi. Iako joj, kaže, djeca uzimaju poprilično puno vremena, ono što joj ostane, voli potrošiti na šetnje i izradu dekoracija i rukotvorina. Ljubiteljica je dalmatinske kuhinje.

Elektrotehničar Ante ugostit će ekipu u svom domu u Dicmu. U emisiju se prijavio jer voli društvo i veselje, a takvi su mu i interesi – sviranje gitare te sve vezano uz njegovo zanimanje. Voli domaću kuhinju i veliki je ljubitelj mesnih jela.

FOTO: RTL

Bit će uzbudljivo

Čistačica Mira dolazi iz Donjeg Muća i ekipu će ugostiti u svom domu. U ‘Večeru za 5’ se prijavila na poticaj svojih kćeri koje su također bile u emisiji, a usto je zainteresirana i za novo životno iskustvo. Voli se šaliti i družiti te je ljubiteljica domaće hrane.

Grafičarka i pomoćna kuharica Željana dolazi iz Klisa, a ekipu će ugostiti u svom domu u naselju Veliki Bročanac. Obožavateljica je ‘Večere za 5’ te se prijavila jer ju je zanimalo kako proces snimanja izgleda iza kamere. Nije naodmet, otkrila je, i da tijekom tjedna drugi kuhaju za nju. Pobožna je i velika je vjernica, a velika ljubav su joj i kamioni te šleperi. Slika ulje na platnu, oslikava staklene boce, bavi se sportom i restaurira namještaj. Ljubiteljica je domaće dalmatinske hrane.

HRT je prije dvije godine Hrvatsku zakinuo za još jednog Lasagnu, a onda se pojavio Huljić
Inženjer geodezije i političar Martin Pauk dolazi iz Splita, no ekipu će ugostiti u svojoj konobi kod Čavoglava. U emisiju se prijavio kako bi javnosti pokazao da mladi ljudi mogu dobro živjeti i izvan grada. Cilj mu je bio promovirati život na selu, tradiciju, običaje i javnost upoznati s jelima kojih više nema u restoranima. Nekad se bavio raftingom i nogometnim suđenjem, a sada zbog ozljede koljena više karta i boća. Interes mu je i politika, aktivan je član Domovinskog pokreta te je donedavno bio gradski vijećnik grada Splita.

FOTO: RTL
Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.