Vedrana Rudan: Ženi kojoj Huljić ‘k’o slavljenik dolazi na tortu’ sve mora biti oprošteno

Autor: P.R.

Ova uvažena hrvatska pjesnikinja isporučuje nam svoje uratke već godinama, ma koliko se mi branili. Treba li je zbog njenih stihova objesiti na prvu banderu? Nikako! Ženi kojoj Huljić “k’o slavljenik dolazi na tortu” sve mora biti oprošteno, objasnila je književnica Vedrana Rudan.

Pjesma 'Nirvana' Jelene Rozge odjeknula je na hrvatskoj glazbenoj sceni, djelomično zahvaljujući i prepucavanjima na relaciji Mirela Priselac Remi i Tonči Huljić. Pjevačica Elementala na svom je Facebook profilu kritizirala autoricu teksta Vjekoslavu Huljić u čiju je obranu stao suprug Tonči Huljić navodeći kako je Remi niži oblik života koja pjeva da nije 'svršila'.

Među brojnim glazbenicima koji su stali u obranu pjevačice Elementala našla se i predsjednica udruge B.a.b.e. Sanja Sarnavka. Za Večernji je izjavila kako je Remi obrazovana osoba i autentična glazbenica, za razliku od Huljićevih.

Ironičnim tonom književnica Vedrana Rudan rekla je da se gospođu Huljić, čije su dječje priče inače dio obavezne školske lektire, napada bez razloga.

– Ova uvažena hrvatska pjesnikinja isporučuje nam svoje uratke već godinama, ma koliko se mi branili. Treba li je zbog njenih stihova objesiti na prvu banderu? Nikako! Ženi kojoj Huljić “k’o slavljenik dolazi na tortu” sve mora biti oprošteno – objasnila je Rudan.

Da je pjesma zbog svađe sve slušanija na You Tubeu smatra Boris Đurđević iz Colonije, koji je radio aranžman za 'Nirvanu'.

– Hvala Bogu, tekst se ne razumije zahvaljujući efektnoj plesnoj melodiji koju je Tonči Huljić znalački “zamotao” u aranžman i vokalize – komentirala je Tereza Kesovija.




Autor:P.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.