fbpx
Foto: Nova TV

VEČERAS ELIMINACIJSKI IZAZOV U MASTERCHEFU: Sudionike svladale emocije: ‘Uznemireni smo, jer smo sada svi previše povezani’

Autor: T. Š.

U stres testu ovoga puta bit će tri kandidatkinje – Ana Marija, Klavdija i Gorana. Jedna od njih će napustiti svoje MasterChef putovanje, ali sve tri u kuhinju će ući s velikom dozom optimizma i željom da sprave što bolje jelo. Tanjur koji će morati prezentirati žiriju bit će rekreacija jednog veoma zanimljivog i detalja punog mesnog jela.

”Htjela bih se koncentrirati i odraditi kako treba. Idem opušteno u ovaj eliminacijski izazov”, rekla je Klavdija dok je pakirala kofere jer možda je upravo ovo dan kada ona napušta vilu. Ana Marija također se osvrnula na formu s kojom će ući u kuhinju ovoga puta: ”Možda mi je fokus danas malo slabiji nego inače, pod velikim pritiskom možda ne može do izražaja doći naša kreativnost”.

Foto: Nova TV

Za razliku od nje, Gorana, koja je u eliminaciji završila jer je zaboravila uzeti iz dućana glavnu namirnicu, mnogo je vedrijeg duha: ”Osjećam se odlično, sretna sam. Današnji eliminacijski izazov ne smatram opasnosti, mislim da ću nešto i naučiti”, rekla je Gorana dodajući da će kuhati ”baš sa srcem”.

Iako su u vili svega nekoliko tjedana, kandidati su se već dovoljno povezali, pa svi emotivno doživljavaju ispadanje. ”Uznemireni smo, jer smo sada svi previše povezani. Napeto je nama koliko i njima”, kazala je Karmen.

Kandidatkinje u stres testu bodrit će ostali kandidati s galerije, među kojima je i Vanja koji je i sam bio sudionik protekle dvije eliminacije, a ovu je izbjegao ”za dlaku”. ”Lijepo je biti na galeriji gore”, komentirao je Vanja drugačiju perspektivu eliminacijskog izazova.

Foto: Nova TV

Tri kandidatkinje moraju replicirati jelo ispod zvona – svinjski file, redukciju od crnog vina, krokete od svježeg kravljeg sira i čimulice. Gorana koja inače na izazovima daje svoj pečat, u ovom će morati obratiti pažnju na to da rekreira jelo onako kakvo ono je. Za pripremu će imati 45 minuta, a na radnim jedinicama dobit će sve potrebne namirnice. Također će imati priliku odabrati i po jednog kandidata ili kandidatkinju tko će im biti pomoćnik, a neki će izbori iznenaditi žiri.

Ne propustite napetu epizodu MasterChefa, večeras od 21.20 na Novoj TV!
Autor:T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.