Recept star više od 100 godina: Pripremite savršenu pincu za Uskrs
VARIVO S KOBASICAMA I SLANUTKOM: Ukusno zimsko jelo u kojemu će uživati cijela obitelj!
Pripremite ukusno varivo s kobasicama i slanutkom u par koraka.
Sastojci:
300 g kranjske kobasice
2 žlice ulja
2 luka
500 g krumpira
200 g mrkve
220 g slanutka
150 g leće
150 ml pasirane rajčice
100 g korijena celera
2 žlice ulja
1 žličica Vegete
1 žlica peršina
sol, papar
70 g milerama
Priprema:
Ploške kobasice stavite na zagrijano ulje i pecite uz miješanje, dodajte sitno narezan luk, korjenasto povrće narezano na kockice pa prelijte vodom. Dodajte začine, ocijeđeni slanutak, leću i pasiranu rajčicu. Kad prokuha, kuhajte oko 15 minuta. Pospite peršinom i poslužite sa žlicom milerama.
ZADNJE VIJESTI
Bogata salata s pečenom tikvicom: Savršena kombinacija svježine i hrskavosti
Tiktokerica otkrila zašto nam konobari daju kušati vino, nije ono što mnogi misle
Pohani sir s marmeladom od brusnice: Spoj okusa koji oduševljava