
NEZAMJENJIVI PILEĆI AJNGEMAHTEC: Krepka juha omiljene bakine kuhinje!
Pripremite ukusno varivo s kobasicama i slanutkom u par koraka.
Sastojci:
300 g kranjske kobasice
2 žlice ulja
2 luka
500 g krumpira
200 g mrkve
220 g slanutka
150 g leće
150 ml pasirane rajčice
100 g korijena celera
2 žlice ulja
1 žličica Vegete
1 žlica peršina
sol, papar
70 g milerama
Priprema:
Ploške kobasice stavite na zagrijano ulje i pecite uz miješanje, dodajte sitno narezan luk, korjenasto povrće narezano na kockice pa prelijte vodom. Dodajte začine, ocijeđeni slanutak, leću i pasiranu rajčicu. Kad prokuha, kuhajte oko 15 minuta. Pospite peršinom i poslužite sa žlicom milerama.
NEZAMJENJIVI PILEĆI AJNGEMAHTEC: Krepka juha omiljene bakine kuhinje!
SAVRŠENE OBLATNE S JAFFA-KEKSOM: Oduševite ukućane savršenim spojem omiljenih okusa!
KREMASTI KOLAČ S VIŠNJAMA: Nekoliko sastojaka za osvježavajući desert, idealan za vikend
SAVRŠENO KUHANA RIŽA U UKUSNOM UMAKU S PILETINOM: Sjajan obrok od nekoliko jednostavnih namirnica!